Belangrijke afspraak? Bestel vooraf een taxi!

Waarom je het beste vooraf een taxi kunt bestellen

Het is best begrijpelijk wanneer je niet de moeite wil nemen om vooraf een taxi te reserveren. Je moet er eerst voor bellen, dan moet je een tijd bespreken om vervolgens een plaats door te geven. Je moet vervolgens ook nog aangeven waar de rit naar toe gaat, klinkt als heel veel plannen voordat je überhaupt de deur uit bent. Maar bedenk je eens: hoe vervelend is het wanneer je niet van te voren reserveert en er dan in ene geen taxi in de buurt is? Of dat je al heel lang staat te wachten tot er eindelijk een taxi beschikbaar is en ondertussen wordt je party outfit verpest door de regen? Zie je het al voor je? Zo vervelend is van te voren reserveren eigenlijk niet 😉 Daarnaast zijn er ook een aantal nadelen verbonden aan zomaar in een taxi stappen.

Het grote voordeel van vooruit plannen

Zoals hierboven al gezegd werd, kan vooruit plannen veel voordelen met zich meebrengen. Je hebt bijvoorbeeld de gehele reis al geregeld wanneer je instapt. Zo kun je je tijdens de rit zorgen maken over andere dingen. Bijvoorbeeld over de laatste voorbereidingen voor een zakelijke presentatie of een sollicitatiegesprek. Je kunt natuurlijk ook een reservering maken voor een ander. Zoals voor een familielid dat vanaf Schiphol naar jouw huis moet reizen. Daarnaast zijn er ook een aantal redenen waarom je niet zomaar in een willekeurige taxi stapt. Die kun je hieronder lezen.

Waarom je niet zomaar in een taxi moet stappen

Er zijn heel veel redenen te bedenken: de taxi kan een snorder zijn: een illegale taxi die het niet zo nauw neemt met de officiële regels. Hierdoor betaal je vaak veel te veel voor een rit en deze ‘chauffeurs’ zijn ook helemaal niet zo verzekerd é op de hoogte van alle regels en wetten omtrent het vervoeren van personen. En daarnaast weet je ook niet of hij of zij wel weet wat de snelste weg is naar jouw bestemming. Nog een reden? Dat je in je haast in een taxi stapt die eigenlijk gereserveerd is voor iemand anders. Denk jij snel op je afspraak aan te komen terwijl de taxi in de hele andere richting vertrekt. Zit je dan! De 2 redenen zouden al genoeg moeten zijn om voortaan even 5 minuten vrij te maken om een taxi te reserveren.

Neem contact met ons op

Ben je overtuigd en wil je ook gewoon lekker vooraf een taxi bestellen? Wist je dat je niet per se hoeft te bellen om een taxi te reserveren bij taxi Utrecht 24? Je kunt namelijk ook op een andere manier contact met ons opnemen. Voor de opties en onze gegevens klik je op het kopje contact.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *