Iets vergeten in de taxi?

Iets vergeten in de taxi?

Wat nu?

Het is altijd lastig wanneer je er na een taxirit achter gekomen bent dat je iets bent vergeten in de taxi. Vooral als het iets belangrijks was, zoals een portemonnee of mobiele telefoon. Dit kan voor veel stress zorgen. Daarnaast weet je na die tijd vaak ook niet meer zeker in welke taxi je hebt gereden. Gelukkig zijn er een paar dingen die je kan doen om je vergeten spullen zo snel mogelijk terug te krijgen. Je hoeft er niet eens het kenteken van de taxi voor te weten. Je hoeft ook de chauffeur niet te kunnen identificeren.

Neem contact op met het bedrijf

Het taxibedrijf is vaak wel bereid om je te helpen met het terugkrijgen van uw spullen. Het bedrijf heeft vaak een gevonden voorwerpen sectie. Zo niet, dan houden taxichauffeurs negen van de tien keer gevonden spullen bij zich. Dit doen zij voor het geval een klant contact opneemt en vraagt of deze toevallig gevonden zijn. Alles wat u hoeft te doen is een het taxibedrijf bellen. Vervolgens vraag je of zij het verloren object hebben gevonden en wanneer de taxirit plaatsvond. Ook is het handig om hierbij te vermelden waar naartoe de reis was. Het bedrijf kan op dat moment nakijken wie de chauffeur was. Als de chauffeur het verloren object gevonden heeft, kan je deze zo snel mogelijk ophalen.

Vraag het de chauffeur

Als je weet wie de chauffeur was, kan je ook bij het bedrijf navragen of er iets van jou gevonden is. In dit geval geef je alleen de naam van de chauffeur op. Het bedrijf onderneemt dan dezelfde actie als wanneer je de tijd en bestemming van de taxirit opgeeft. Zo ja, dan kan je ook meteen jouw bezit op komen halen. Je hoeft niet bang te zijn dat de taxichauffeur jouw eigendom steelt. Het komt namelijk zelden voor dat chauffeurs dit achter houden. Stelen van klanten of het bedrijf zelf is iets waarvoor zij op staande voet ontslagen kunnen worden.

Nooit meer iets kwijtraken in de taxi

Wil je er voor zorgen dat je nooit meer iets kwijt raakt in de taxi? Ga dan een checklist af voordat je bij jouw bestemming aankomt. Het is belangrijk dat je alles in jouw tas, koffer of zakken heeft weggestopt. Zo kan je namelijk probleemloos de chauffeur betalen wanneer je aankomt. Daarna kan je jouw portemonnee wegstoppen en met een gerust hart uitstappen.

Post Tagged with ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *