Indruk maken op je zakelijke klant? Laat ze ophalen!

Zakelijke klant

Wil je indruk maken op je zakelijke klant? Laat hem of haar dan ophalen met de taxi! Dit is netjes en iedereen kan het waarderen als je dat doet. Let er wel even op of je zakelijke klant alleen reist of dat er een hele delegatie meegaat! Met meer dan vier personen heb je een busje nodig in plaats van een gewone taxi. Zou stom zijn als je iemand niet mee krijgt die taxi in…

Als je een zakelijke klant de taxi laat nemen voelt die persoon zich welkom. En je hebt stiekem dan toch al een streepje voor! Zorg dat je op tijd de taxi regelt zodat deze jouw klant op tijd op kan halen. Spreek dit ook zeker duidelijk af met de zakelijke klant zelf. Nog beter, zorg ook voor een taxi op de terugweg. Laat de taxi van de heenweg wachten of bestel een nieuwe taxi.

Auto met chauffeur? Toe maar!

In het buitenland zie je deze verdienste al veel vaker. In Azië of Amerika gebeurt dit met regelmaat. De afstanden zijn daar groter. En in Azië is het al een stuk logischer dat je een auto met chauffeur hebt als je op hoog niveau in een bedrijf werkt. In Amerika heeft in principe iedereen een eigen auto, maar ook dan staat het mooi als je een taxi stuurt naar de zakelijke klant. Ook als je niet afspreekt op kantoor is dit een goed idee!

Zakelijke klant uit het buitenland

Komt je klant uit het buitenland? Zorg dan dat deze wordt opgehaald van de luchthaven. Als de klant gelijk doorgaat naar je kantoor spreekt dit voor zich. Ook is het netjes om dit te regelen als de zakelijke klant eigenlijk pas een dag later bij je over de vloer komt. Ze voelen zich zo welkom dan!

Heb je een taxi nodig die jouw klant op kan halen? Je kan dit regelen via Taxi Utrecht 24. Je kan contact met ze opnemen om een tijd af te spreken. Wel zo makkelijk! Mocht je klant van het vliegveld afkomen, dan zorgt de taxichauffeur er ook voor dat de koffer netjes in de kofferbak wordt gedaan door hem of haar. Geen zorgen dus voor je zakelijke klant en dus ook niet voor jou!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *