Korting met de taxi?

Hoe maak je een taxirit zo goedkoop mogelijk?

De taxi heeft de reputatie behoorlijk prijzig te zijn. Natuurlijk is de taxi wat duurder dan bijvoorbeeld het openbaar vervoer of het zelf rijden van je eigen auto. Maar dat is logisch. Immers, je huurt iemand in om jou snel en efficiënt ergens naartoe te brengen. Toch kun je, als je het slim doet, de rit zo goedkoop mogelijk maken. Korting met de taxi? Jazeker!

Daluren

Net als dat je korting kunt krijgen als je met de trein reist wanneer het rustig is, zo kan dat ook met de taxi. De tijden dat de taxi het goedkoopst is, is net na of voor de spits. Ook rijden chauffeurs met een dag-en nachttarief. Vraag daar van tevoren naar bij je chauffeur.

Reserveren

Taxibedrijven hanteren vaak een lager tarief als je van tevoren reserveert. Logisch, want zo heeft het bedrijf de zekerheid aan jou een klant te hebben en daar geeft het een korting voor terug. Zo betaal je vaak een vast tarief voor een vooraf afgesproken traject. Kijk hier voor onze tarieven in jouw regio!

Acties

Online kun je vaak kortingsbonnen vinden om goedkoper met de taxi te gaan. Dat kan je soms wel tot 45% op de ritprijs schelen! Wel is het belangrijk van tevoren te weten wanneer je de taxi nodig hebt, met hoeveel personen je reist en waar je heen wilt. Net als reserveren. Je kunt je kortingsbon bijvoorbeeld niet gebruiken als je een taxi aanhoudt op straat omdat je trein onverhoopt niet rijdt.

Bij Taxi Utrecht 24 betaal je nooit teveel. Voor een scherp tarief brengen we je naar je bestemming. Het maakt niet uit of je naar een vergadering moet, je vliegtuig moet halen, van een toffe avond stappen naar huis toe wilt, onverhoopt zonder spoed naar het ziekenhuis toe gaat of je laatste aansluiting in het openbaar vervoer hebt gemist. Onze chauffeurs geven jou het gevoel dat je er toe doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *