Taxi De Bilt

Taxi  de Bilt

Welkom bij Taxi de Bilt

Taxi de Bilt wil zichzelf graag even aan u voorstellen; Taxi de Bilt is een dynamisch bedrijf met een goed onderhouden, luxe wagenpark en gemotiveerde medewerkers. Al onze medewerkers hebben tot doel  om u als zeer gewaardeerde klant veilig en tevreden naar uw bestemming te vervoeren. U kunt er van op aan dat veiligheid vooral hoog in het vaandel staat bij Taxi de Bilt.

Al onze chauffeurs worden uitgebreid op hun stratenkennis getest, en ook worden ze opgeleid om  klantvriendelijk  en beleefd onze klanten te vervoeren van en naar hun bestemming.

U kunt onze centrale elk uur van de dag of nacht telefonisch bereiken, zowel om een taxi te bestellen als om een prijsinformatie te verkrijgen. Bij Taxi de Bilt zit u letterlijk en figuurlijk goed!

U denkt vast dat dit allemaal heel leuk klinkt, maar hoe zit dat dan met de prijs? Wij verzekeren u dat onze prijzen heel concurrerend zijn. Onze klanten kunnen zowel contant afrekenen met de chauffeur, als pinnen of met een creditcard betalen.

Ons wagenpark bestaat uit zowel E-klasse Mercedessen, als enkele andere luxe wagens, zoals een Audi A8, en een aantal BMW luxe wagens.

Ook verzorgen wij groepsvervoer met 8-persoonsbusjes, voor uw avondje uit met vrienden, collega’s of familie.

billionphotos-1236695_medium2000