Taxi De Meern

Taxi de Meern

Taxi de Meern stelt zich aan u voor;

Wat bij Taxi de Meern hoog in het vaandel staat, is klantvriendelijkheid en veiligheid. Waar onze chauffeurs altijd voor zorgen, is dat u op tijd en behouden op uw bestemming aankomt.

Alle chauffeurs van Taxi de Meern worden uitgebreid getest op hun stratenkennis, en ook worden ze opgeleid om klantvriendelijk en communicatief goed met onze passagiers om te gaan. Uw tevredenheid en veiligheid staan voorop.

Ons uitgebreide wagenpark bestaat uit zowel luxe personenwagens, zoals E-klasse Mercedes wagens en Audi A6 series,  als busjes voor groepsvervoer.

Taxi de Meern is 24 uur per dag telefonisch te bereiken voor bestellingen en uiteraard voor al uw vragen omtrent onze heldere  prijsinformatie.

Wij zijn trots op onze hoge kwaliteit service voor een heel redelijke prijs. Het aantal tevreden klanten in ons bestand groeit nog steeds!

Er kan bij ons zowel met geld betaald worden, als gepind worden. Ook uw creditcard kunt u bij ons gebruiken om uw rit af te rekenen.

Heeft u al informatie ontvangen over ons VIP-vervoer? Wij informeren u graag over onze mogelijkheden met betrekking tot ons zakelijk- en VIP vervoer eventueel op rekening. Ook hierover kunt u uiteraard met onze telefooncentrale contact opnemen voor meer informatie.

Wilt u graag een onbezorgd avondje uit met vrienden of familie? Taxi de Meern  zorgt voor het vervoer tegen een vaste prijs, en u wordt op tijd van en naar uw bestemming gebracht.

Taxi de Meern