Taxi Driebergen

Taxi Driebergen

24-uurs centrale

Taxi Driebergen staat dag en nacht voor u klaar. Onze 24-uurs centrale is volledig geautomatiseerd. Zo kunnen de dames en heren op de centrale dankzij een Track&Trace systeem altijd precies zien waar de taxi’s zich bevinden. De centralisten nemen middels een DATA-systeem contact op met de chauffeurs. Zo kan de centralist de taxi met een druk op de knop al naar u toe sturen, nog voordat u de verbinding heeft verbroken. Dit in tegenstelling tot vele andere centrales, waar er nog gebeld wordt met de chauffeurs om de ritten door te geven. Ten eerste duurt het dan meestal wel langer. En ten tweede kan er dan ruis optreden, waardoor de chauffeur de straatnaam of huisnummer verkeerd zou kunnen verstaan. Allemaal oorzaken waardoor de klant onnodig lang op de taxi moet wachten.

Jong wagenpark

Behalve innovatieve oplossingen voor de centrale is Taxi Driebergen ook hard op zoek geweest naar de meest innovatieve betrouwbare oplossingen voor het wagenpark. Taxi Driebergen heeft ervoor gekozen om alle auto’s en busjes elke 4 jaar te vervangen. Een jong wagenpark is behalve representatief ook veel betrouwbaarder.

Nette Chauffeurs

De chauffeurs bij taxi Driebergen hebben behalve alle wettelijk verplichte opleidingen ook extra interne en externe opleidingen en cursussen moeten volgen. Zo hebben al onze chauffeurs een extra stratenkennis-examen met succes afgelegd en een cursus levensreddend handelen gedaan.

Luxe auto’s, busjes, bruidstaxi’s en directievervoer.

Ons wagenpark bestaat uit luxe taxi’s, voornamelijk Mercedes, BMW, Audi en Volkswagen. We beschikken ook over een ruim aanbod aan busjes t/m 8-personen. Tevens beschikt taxi Driebergen voor directievervoer en bruidsvervoer ook over een aantal exclusievere auto’s. U kunt daarbij denken aan de S-klasse Mercedes, BMW 7 series, en een aantal Audi A8.

VIP1, VIP2 en zakelijkvervoer.

VIP-vervoer is ook mogelijk. Voor offerte aanvragen, voor gepantserde voertuigen en VIP chauffeurs met een B2-certificaat, kunt u op kantoortijden bellen of per mail aan info@taxiutrecht-24.nl

Vaste prijzen

Ook voor particulieren biedt taxi Driebergen de mogelijkheid om 24 uur per dag 7 dagen in de week telefonisch te reserveren of prijsinformatie aan te vragen. Taxi Driebergen werkt namelijk met vaste lage prijzen.

Taxi Driebergen