Taxi Kockengen

Taxi Kockengen

Taxi Kockengen stelt zich aan u voor;

Taxi Kockengen wil zich graag even aan u voorstellen. Wij zijn een goed bekend staande taxi onderneming met een mooi wagenpark. Deze bestaat uit E-klasse Mercedes wagens, Audi A6 wagens en enkele BMW’s. Ook busjes voor groepsvervoer van maximaal 8 personen staan voor u klaar. Zeker als u een dagje of een avondje uitgaat met familie, vrienden of personeel, staan onze busjes tot uw beschikking. U en uw medepassagiers zijn bij ons in goede handen!

Onze telefoon centrale is dag en nacht te bereiken, onze dames en heren centralisten staan u graag te woord om uw bestelling aan te nemen, of om u een vrijblijvende prijsopgave te geven, zoals u wenst. Reserveert u een taxi bij ons, dan kunt u erop rekenen dat deze op het door u gewenste tijd bij op de juiste plek arriveert.

Taxi Kockengen is trots op zijn goede naam en op de vakkundigheid van zijn chauffeurs, welke zijn opgeleid in klantvriendelijkheid en correct rijgedrag. Ook hun stratenkennis en kwalificaties zijn uitgebreid getest, en goed bevonden door het Kiwa.
Bij Taxi Kockengen bent u als passagier koning. U mag de condities in onze goed onderhouden taxi’s zelf naar wens aanpassen. Of dit nu de radio, de temperatuur, de rijsnelheid of de route naar uw bestemming betreft.

Indien u dit wenst, heeft Taxi Kockengen ook een afdeling VIP vervoer. Uw zakenrelaties, of uw belangrijke gasten worden door onze kundige chauffeurs in een net pak keurig op tijd gehaald en gebracht van en naar hun bestemming. Informeert u gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden omtrent ons VIP vervoer.

Taxi Kockengen is  een bedrijf dat garant staat voor een goede service, en ook staan wij in voor het correcte, communicatief correcte gedrag van onze chauffeurs, welke goed opgeleid zijn, en zeer klantvriendelijk ingesteld zijn. Uw tevredenheid is ons doel!

Taxi Kockengen