Taxi Nieuwegein

Taxi Nieuwegein, personenvervoer op zijn best!

Taxi Nieuwegein wil u graag kennis laten maken met onze mogelijkheden om u veilig en professioneel te vervoeren van en naar uw bestemming.

Onze 24-uurs centrale staat dag en nacht tot uw beschikking om uw bestelling voor een taxi aan te nemen, of om u een geheel vrijblijvende prijsopgave op te geven. Taxi Nieuwegein is er trots op, dat onze goede kwaliteit bekend is bij onze vaste klanten, en dat onze prijzen zeer concurrerend zijn.

Ons werkelijk magnifique wagenpark bestaat uit mooie, goed onderhouden luxe wagens, zoals E-klasse Mercedes, Audi A6 en BMW. Ook bezit Taxi Nieuwegein enkele busjes voor het personenvervoer van maximaal 8 personen. Als u dus vervoer nodig heeft voor u en uw vrienden, familie of personeel voor een dag of avondje uit, kunt u er op rekenen, dat iedereen veilig van en naar de bestemming wordt gebracht.

Taxi Nieuwegein verzorgt tevens met enkele wagens VIP-vervoer. De hiervoor opgeleide chauffeurs zijn in staat om correct te handelen in bedreigende situaties, en zo uw VIP in veiligheid te brengen, en ook kunnen ze verschillende rijtechnieken toepassen, desnoods uitwijkend en offensief rijden.

Bij Taxi Utrecht 24 kunt u gebruik maken van een wijde range aan verschillende opties. Zo brengen wij u of uw tiener ‘s nachts veilig thuis na een avondje uit. U kunt ons gedurende de hele nacht bellen om een Taxi te reserveren. Ook bieden wij directievervoer aan. Door onze diensten in te schakelen zullen wij ervoor zorgen dat u op het juiste moment op de juiste plek aankomt. Heeft u een belangrijke vergadering, dan komt u ontspannen en gefocust aan op uw bestemming. Ook bieden wij ziekenvervoer en luchthavenvervoer vervoer aan.

Taxi Nieuwegein is altijd alert op de kwaliteit van zowel ons wagenpark als onze chauffeurs. Er worden hoge eisen gesteld aan ons personeel, maar tot ons genoegen kunnen wij u zeggen, dat onze dames en heren chauffeurs gemotiveerd en klantvriendelijk zijn.

Taxi Nieuwegein