Taxi Utrecht 24

 

Taxi Utrecht 24

Taxi Utrecht 24, vlot, veilig en vertrouwd!

De directie van Taxi Utrecht 24 laat u, als zeer gewaardeerde klant, graag kennismaken met ons prachtige, goed onderhouden wagenpark en ons vakkundig personeel.

Ons luxe wagenpark

Ons jonge, goed onderhouden wagenpark, waarvan de auto’s elke 4 jaar worden ingeruild tegen nieuwe wagens, bestaat uit Mercedes E-klasse wagens, Audi A6 en ook Audi A8 en BMW’s. Enkele van deze auto’s worden ingezet voor directievervoer en VIP vervoer. Ook voor het vervoer van meer dan 5 personen tegelijk, bezitten wij 8-persoons busjes met veel extra’s. Ook rijdt Taxi Utrecht 24 met enkele mooie bruidstaxi’s, zwart of wit, zoals u wenst.

Onze dames en heren chauffeurs

Met trots delen wij u ook mede, dat alle dames en heren chauffeurs van Taxi Utrecht 24 volledig zijn opgeleid om hun werkzaamheden correct te verrichten. Hun stratenkennis is grondig getest en goed bevonden, en eveneens zijn ze opgeleid om hun communicatieve vaardigheden, klantvriendelijkheid en rijgedrag perfect te kunnen toepassen.

Ons zakelijk vervoer en VIP vervoer

Voor onze zakelijke klanten heeft Taxi Utrecht 24  speciaal hiervoor getrainde chauffeurs voor het directievervoer, en ook Vip vervoer, indien uw zakenrelaties gehaald en gebracht moeten worden naar hun bestemming. Uw chauffeur is hiervoor correct in uniform gekleed en kan, indien nodig offensief en uitwijkend rijden. Ook slippend rijden hoort bij deze speciale opleiding. Voor meer informatie over dit vervoer kunt u contact opnemen met onze afdeling zakelijke klantcontacten. Onze centralist kan u hiermee doorverbinden, of als dit liever heeft kunt u informatie opvragen via de mail: info@taxiutrecht-24.nl

Bijzondere omstandigheden?

Het kan voorkomen dat u een naaste of een goede bekende heeft, die niet in staat is om zelf van A naar B te komen. Bijvoorbeeld indien het gaat om een oudere of een zwangere vrouw. Ook dan kunt u ons altijd bereiken. Taxi Utrecht 24 regelt namelijk ook vervoer van en naar het ziekenhuis en de dokter. Zo komt uw naaste altijd veilig op de plek van bestemming. En veilig weer thuis. U hoeft u dus nooit zorgen te maken of het wel goed komt.

24-uurs telefooncentrale

Taxi Utrecht 24  heeft een telefooncentrale welke 24/7 te bereiken is, 7 dagen per week.Indien u  bij ons een taxi wilt bestellen, of een prijsopgave nodig heeft, kunt u de informatie welke u nodig heeft van onze centralisten krijgen. Zij staan u met plezier te woord.

Vaste prijzen

Taxi Utrecht 24 deelt u mede dat wij met vaste prijzen werken, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

taxi utrecht

Snel een taxi nodig in Utrecht en omgeving? Dan is Taxi Utrecht uw partner! Binnen een kwartier is de taxi namelijk al aanwezig om u naar uw bestemming te brengen. Taxi Utrecht laat er geen gras over groeien en beseft dat het belangrijk is snel bij u te zijn om u van A naar B te vervoeren. En dat is nog niet alles, lees snel verder voor meer voordelen van Taxi Utrecht.

Taxi Utrecht is ook de ideale BOB als het aankomt op veilig thuisgebracht worden, de zogenaamde Disco taxi. We begrijpen dat uw kinderen na een avondje stappen wellicht beter niet alleen de weg op gaan, daarom kunt u met een gerust hart slapen als u gebruik maakt van de Disco Taxi, en weten dat uw teenagers weer veilig ’s nachts thuiskomen.

Naar het ziekenhuis of zakelijk taxivervoer

Ook als u naar het ziekenhuis moet en geen vervoer heeft, kunt u makkelijk gebruik maken van onze taxiservice. In sommige gevallen vergoedt de zorgverzekeraar zelfs de reiskosten naar het ziekenhuis met onze taxiservice. Vraag het even na bij uw verzekeraar. En indien u op zoek bent naar een bedrijf voor zakelijk vervoer of directievervoer, dan kunt u ongetwijfeld bouwen op Taxi Utrecht. Onze jarenlange ervaring biedt service en kwaliteit. Punctualiteit, goed onderhouden taxi’s, en efficiënte en ervaren chauffeurs is wat u van ons mag verwachten om snel en representatief op uw bestemming te komen.

Snel naar de luchthaven?

Of het nu gaat om een snelle rit naar Schiphol, Rotterdam airport of bijvoorbeeld Brussel Zaventem: alle luchthavens zijn snel bereikbaar via onze taxiservice. Niet alleen alle Nederlandse luchthavens, maar ook die in België en Duitsland. Om snel en veilig naar de luchthaven te komen, is Taxi Utrecht dus een uiterst goede optie. U kunt zowel telefonisch als online uw taxi reserveren.

Service centraal

Service staat bij taxi Utrecht natuurlijk centraal. Zo zijn onze chauffeurs representatief, wordt de deur voor u opengehouden en komen zij altijd stipt op tijd. Zo kunt u ervan op aan dat u zonder verdere zorgen en volledig naar wens van en naar uw bestemming wordt gereden.