Taxi Vleuten

Taxi Vleuten

Taxi Vleuten, uw vervoer en veilige aankomst op uw bestemming is onze zorg

Taxi Vleuten wil zich graag even aan u voorstellen;

Het is uiteraard belangrijk, dat u weet bij wie u in de auto stapt. Ons wagenpark bestaat uit diverse jonge wagens, die allen zeer representatief zijn. Er bevinden zich zowel E-klasse Mercedes modellen onder, alsook Audi A6 en Audi A8 auto’s en BMW wagens.

Ook hebben wij verschillende busjes voor het vervoer van kleine groepjes passagiers, tot een maximum van 8 personen per busje. Dit vervoer met de busjes is zeer geschikt voor kleine gezelschappen die een dag of avond samen uit willen, zonder zorg te hoeven dragen voor het vervoer.

Ook ons directie – en VIP vervoer staat tot uw beschikking, met daarvoor goed opgeleide chauffeurs die zeer adequaat kunnen reageren in bijzondere situaties, zoals uitwijkend of offensief rijden. Neemt u gerust geheel vrijblijvend contact met ons op, wij kunnen u dan uitgebreid informeren over de voorwaarden en de kosten hiervan.

Onze dames en heren chauffeurs zijn allen grondig getest op hun stratenkennis, en ook goed opgeleid met betrekking tot rijgedrag en klantvriendelijkheid. Taxi Vleuten is een goed bekend staande onderneming en een begrip bij eenieder die ons kent.

Taxi Vleuten  heeft een 24-uurs centrale, zeven dagen per week bereikbaar. Onze vriendelijke centralisten zullen u dag en nacht te woord staan om uw bestelling aan te nemen, of om u een prijsopgave te doen voor een nog te bestellen rit.

Taxi Vleuten