Taxi Wijk Bij Duurstede

Taxi Wijk bij Duurstede

Taxi Wijk bij Duurstede heet u welkom!

Taxi Wijk bij Duurstede vertelt u graag over ons jonge wagenpark, onze chauffeurs en onze diverse vervoersmogelijkheden.

Wij zijn bijzonder trots op ons wagenpark dat bestaat uit verschillende jonge wagens, zoals Mercedes E-klasse auto’s, BMW’s en Audi A6 en Audi A8 wagens. Ook bezitten wij een aantal nette , airconditioned busjes voor het vervoer van maximaal 8 personen. Dit is vooral gemakkelijk als u met uw familie, vrienden of personeel een avondje of dag uit wilt, zonder dat u zich hoeft te bekommeren om het vervoer.

Onze dames en heren chauffeurs zullen u keurig op tijd halen en brengen van en naar uw bestemming. Onze gemotiveerde chauffeurs zijn allemaal grondig getest op hun stratenkennis, en tevens opgeleid in klantvriendelijkheid, goede communicatie naar de klanten toe en uitstekend rijgedrag.

Taxi Wijk bij Duurstede heeft een 24-uurs centrale, onze vriendelijke centralisten staan dag en nacht klaar om uw bestelling aan te nemen, of om u een geheel vrijblijvende prijsopgave te geven, voor een eventueel door u te bestellen rit.

Ook voor uw directievervoer en VIP vervoer staat Taxi Wijk bij Duurstede voor u paraat.Onze goed opgeleide chauffeurs kunnen zeer adequaat reageren in afwijkende situaties, en zo uw VIP in veiligheid brengen, desnoods door offensief en uitwijkend te rijden.

Uw tevredenheid en veiligheid staan bij ons voorop!

Taxi Wijk bij Duurstede