Taxi Zeist

Taxi Zeist

Taxi Zeist, 24-uurs telefooncentrale, 7 dagen per week

Taxi Zeist wil zich graag even aan u voorstellen. Wij zijn er trots op dat wij een mooi wagenpark tot uw dienst hebben, waaronder E-klasse Mercedes, Audi A6 en BMW wagens, en ook airconditioned busjes voor het vervoer van maximaal 8 personen, zodat u ook van een dagje uit met vrienden, collega’s of familie onbezorgd kunt genieten. Alle auto’s  van Taxi Zeist zijn goed onderhouden en worden bestuurd door onze dames en heren chauffeurs, die u met veel plezier en zeer gemotiveerd tot dienst zijn. De chauffeurs van Taxi Zeist zijn allemaal grondig getest op hun stratenkennis en ook opgeleid om u op een correcte, klantvriendelijke manier veilig naar uw bestemming te rijden.

Taxi Zeist wil ook graag het door ons verzorgde directievervoer en VIP vervoer onder uw aandacht brengen.  Onze hiervoor opgeleide chauffeurs rijden u of uw zakenrelatie netjes op tijd en veilig van en naar de plaats van bestemming. Onze afdeling klantencontacten kan u hierover uitgebreid informeren.

Als u door een van onze taxi’s naar uw bestemming gebracht bent, kunt u onze chauffeur op verschillende manieren betalen. U kunt uiteraard met contant geld uw rit betalen, maar het is voor Taxi Zeist  geen enkel probleem om uw pinbetaling aan te nemen en ook mag u bij ons met uw credit card betalen, er moet echter wel vermeld worden, dat er voor elektronische betalingen extra kosten in rekening gebracht worden.

Taxi Zeist