Taxi Breukelen

Taxi Breukelen

Het wagenpark van Taxi Breukelen

Taxi Breukelen is er voor u. Vervoer is niet alleen van A naar B. Service bij Taxi Breukelen begint al bij de auto. Het wagenpark van Taxi Breukelen bestaat voornamelijk uit BMW, Mercedes en Audi. Wij besteden veel aandacht aan de staat van de auto. Alle voertuigen zijn schadevrij, rookvrij en in perfecte staat!

De chauffeurs

Ook de chauffeurs dienen aan strenge eisen te voldoen. Bij taxi Breukelen is het bijvoorbeeld normaal dat de chauffeur uitstapt om de klant te helpen instappen. U kunt er altijd op rekenen dat u een nette chauffeur in pak aantreft. Taxi Breukelen besteedt extra aandacht aan de stratenkennis van de chauffeurs. Ook krijgen onze chauffeurs cursussen levensreddend handelen, sociale- en communicatieve vaardigheden.

Betaalmogelijkheden

Bij Taxi Breukelen beschikt u over de mogelijkheid om behalve contant af te rekenen, ook veilig te betalen met creditcard of pin. U dient er bij electronische betalingen wel rekening mee te houden dat er extra kosten in rekening worden gebracht. Ook dient u, indien u electronisch wenst te betalen, dit bij het reserveren aan te geven.

Prijs

Taxi Breukelen werkt met vaste lage prijzen. Heeft u bij een ander taxibedrijf een lagere prijs aangetroffen, meldt dit dan bij onze centrale. Wij kunnen in bijna alle gevallen dan alsnog een lagere prijs bieden. Ook voor Schiphol gelden vaste, lage tarieven.

Let op, u loopt wel het risico dat u bij taxi Breukelen een betere service ontvangt!

Taxi Breukelen