Taxi Maartensdijk

Taxi Maartensdijk

Taxi Maartensdijk ziet u graag als klant!

Taxi Maartensdijk heet u van harte welkom op onze website. Graag laten wij u kennismaken met de mogelijkheden die ons bedrijf u kan bieden;

Taxi Maartensdijk heeft een mooi wagenpark tot zijn beschikking, en daar bevinden zich auto’s onder zoals  Mercedes E-klasse, BMW ‘s en Audi A8 luxe wagens. Tevens bezitten wij enkele busjes voor het vervoer van maximaal 8 personen. Dus indien u een dagje of avond uit wilt met kennissen, familie of uw collega’s, kunt u op ons rekenen om het vervoer perfect voor u te verzorgen, veilig en op tijd heen en terug!

Iedere Chauffeur van Taxi Maartensdijk is officieel geregistreerd in het KIWA register en beschikt over de juiste, geldige papieren en vergunningen. Ook voert het KIWA continue screening uit over de geregistreerde chauffeurs met betrekking tot hun integriteit en hun rijgedrag. Zodoende kunt u altijd met een gerust hart in een Taxi Maartensdijk stappen.

Ook de afdeling VIP vervoer van Taxi Maartensdijk staat prima bekend bij onze zakelijke klanten, die hier al jaren gebruik van maken. Wij verzorgen het vervoer voor uw zakenrelatie keurig, op tijd en veilig met een chauffeur in uniform. Voor meer informatie kunt u uiteraard geheel vrijblijvend contact opnemen met ons, onze vriendelijke centralisten staan u graag te woord.

Onze telefoon centrale is dag en nacht te bereiken, u kunt dan uw bestelling plaatsen, of een prijsopgave aanvragen voor een bepaalde bestemming.

Indien u gebruik heeft gemaakt van onze diensten, kunt u uw rekening voor de taxirit met contant geld betalen, of pinnen of met uw creditcard afrekenen, zoals u zelf wenst. Wel moet vermeld worden, dat elektronisch betalen enige extra kosten met zich meebrengt.

Onze  chauffeurs zijn allemaal goed getest op hun stratenkennis, en ook zijn ze allemaal opgeleid in klantvriendelijkheid en rijgedrag. Uw veiligheid en welbevinden komt voor ons op de eerste plaats!

Taxi Maartensdijk