Taxi IJsselstein

Taxi IJsselstein

Taxi IJsselstein stelt zich graag aan u voor!

Taxi IJsselstein is een onderneming met een 24-uurs telefooncentrale, die u als onze zeer gewaardeerde klant 365 dagen per jaar kunt bereiken, onze behulpzame centralisten nemen graag uw bestelling op of geven u een vrijblijvende prijsinformatie.

Ons uitgebreide wagenpark bestaat uit luxe auto’s, waaronder enkele E-klasse Mercedes auto’s, BMW’s en Audi A8 luxe wagens.

Taxi IJsselstein staat ervoor in, dat onze passagiers op tijd en veilig van en naar hun bestemming zullen worden gebracht. Daarnaast is het is belangrijk voor ons, dat onze passagiers zich op hun gemak voelen en netjes op tijd aankomen op hun bestemming. Onze chauffeurs zijn dan ook ervaren automobilisten die veel verschillende rijstijlen en -technieken weten toe te passen. In weer en wind, maar ook tijdens verschillende uitdagende en bijzondere verkeerssituaties. Met een Taxi van Taxi Utrecht24 bent u dus altijd verzekerd van een veilige en comfortabele reis van begin tot bestemming.

De chauffeurs van Taxi IJsselstein zijn allemaal opgeleid met betrekking tot hun rijgedrag en ook om goed communicatief en beleefd de passagiers tegemoet te treden, en tevens zijn ze getest op hun stratenkennis.

Ook voor uw dagje of avondje uit met vrienden, personeel of familie verzorgt Taxi IJsselstein perfect het groepsvervoer, met busjes voor maximaal 8 passagiers per busje. Bent u of uw jonge tiener een avondje uit en heeft u een taxi nodig? Dat kan natuurlijk ook. Bij Taxi Utrecht 24 kunt u een veilige en betrouwbare discotaxi bestellen om u terug of vanaf Ijsselstein te laten vervoeren.

Taxi IJsselstein verzorgt ook het vervoer voor uzelf of uw zakelijke relaties met ons VIP vervoer, keurig op tijd en met een chauffeur in een net pak.

Indien u gebruik maakt van Taxi IJsselstein, kunt u uw ritprijs afrekenen met de chauffeur met contact geld, uw pinpas of uw creditcard. Het is aan u hoe u graag wilt afrekenen. Echter voor elektronische betalingen worden wel extra kosten in rekening gebracht.

Taxi IJsselstein