Taxi Houten

Taxi Houten

Taxi Houten heet u welkom!

Taxi Houten is een alom goed bekend staande taxionderneming, die garant staat voor het veilig en op tijd passagiers van en naar hun bestemming brengen.

Uw tevredenheid is voor ons een must. Taxi Houten is trots op zijn mooie wagenpark, met luxe wagen zoals de E-klasse Mercedessen, de mooie Audi’s A6 en de BMW luxe wagens. Ook bezitten wij enkele busjes, elk voor het vervoer van maximaal 8 passagiers.

Zoals u kunt zien, staat Taxi Houten voor elke vorm van personenvervoer voor u klaar! U kunt ons dag en nacht telefonisch bereiken, onze centralisten kunnen dan uw bestelling opnemen of u eerst telefonisch informatie geven over bijvoorbeeld een prijsopgave.

Ook ons VIP vervoer is een ervaring die u of uw zakelijke relaties met veel plezier zullen beleven! Onze chauffeurs zijn goed opgeleid, zowel in hun bevoegdheden als chauffeur alswel in hun klantvriendelijkheid. Uw zakenrelaties zullen keurig op tijd opgehaald en weggebracht worden, in een mooie wagen, met een chauffeur in een net pak.

Afrekenen voor uw rit is bij ons mogelijk met zowel contant geld, uw pinpas of met uw creditcard, voor elektronische betalingen worden echter wel extra kosten in rekening gebracht.

Taxi Houten is dag en nacht telefonisch te bereiken, onze centralisten zullen uw bestelling aannemen, of u informeren over een prijs voor een eventuele bestelling die u wilt plaatsen.

Taxi Houten