Utrecht Taxi

Utrecht taxiUtrecht Taxi

Met een wagenpark van luxe auto’s en comfortabele 8-persoonsbusjes staat Utrecht Taxi 24/7 voor u klaar. Dankzij een zeer geavanceerd Track & Trace-systeem kunnen onze centralisten ten alle tijde zien waar onze chauffeurs zich bevinden. Zo kan Utrecht Taxi er altijd voor zorgen, dat uw taxi binnen korte tijd bij u voor de deur staat.

Wat prijs betreft zit u bij Utrecht Taxi ook goed.

Bij Taxi Utrecht 24 wordt met vaste lage prijzen gewerkt. Vandaar dat u nooit nare verrassingen krijgt door een hoge taxi rekening aan het einde van uw rit. U kunt ons 24/7 bereiken voor reserveringen, algemene informatie of prijsinformatie.

Taxi Utrecht Schiphol

Ook het vervoer van en naar Schiphol wordt door Utrecht Taxi perfect verzorgd. U kunt met een luxe wagen gebracht worden, maar ook onze comfortabele, airconditioned busjes zijn prettig om uw reis mee te beginnen of af te sluiten. Indien u dit wenst, kunt u ook weer bij terugkomst op Schiphol opgehaald worden. U hoeft hiervoor slechts van te voren uw vluchtnummer,aankomstdatum en mobiele telefoonnummer door te geven, waarmee u op de dag van aankomst te bereiken bent.

Bij Utrecht Taxi kunt u rekenen op service en klantvriendelijke chauffeurs, die u op tijd halen en brengen naar uw bestemming.

Niet alleen mag u de beste service van onze chauffeurs verwachten. U kunt bij Utrecht Taxi ook met uw pinpas of uw creditcard betalen. En in het geval u met kleine kinderen reist? Het is bij Utrecht Taxi mogelijk een Maxi-Cosi, kinderstoeltje of zitverhoger vooraf te reserveren. In verband met onze planning verzoeken wij u wel, om dit bij het reserveren van uw taxi aan de centralist te vermelden. Onze chauffeurs hebben de kinderzitjes niet standaard bij zich in de taxi.

Ons exclusieve wagenpark

Utrecht Taxi beschikt tevens over een exclusief wagenpark voor bruidstaxi’s, VIP- en directievervoer. Hier bestaat ook de mogelijkheid om op rekening te rijden. Voor al het (zakelijke) vervoer op rekening dient wel vooraf per e-mail aan info@taxiutrecht-24.nl een offerte aanvraag ingediend te worden.

Alle voordelen op een rij;

Utrecht Taxi

  • Biedt Schipholvervoer aan
  • Heeft klantvriendelijke, representatieve chauffeurs
  • Onze prijzen zijn zeer concurrerend
  • Centrale dag en nacht te bereiken
  • Geeft klanten de mogelijkheid om met creditcard te betalen
  • Pinnen is mogelijk
  • Biedt VIP-diensten aan voor de zakelijke klanten
  • Biedt groepsvervoer aan in mooie 8-persoons busjes
  • Heeft een uitgebreid wagenpark van luxe wagens en busjes

Taxi Utrecht 24 is dé Taxiservice waar u altijd van op aan kunt. Wanneer u in Utrecht Taxi nodig heeft, kunt u ons bellen wanneer en waar u ook bent. Bij Taxi Utrecht 24 kunt u rekenen op betrouwbare dienstverlening en een persoonlijke benadering. Bovendien zijn wij altijd op tijd en hanteren wij concurrerende tarieven. Zo bent u altijd het voordeligst op pad met het beste comfort.